til top
  • Torsbygg
  • Torsbygg

Torsbygg

Torsbygg bygger hus og hytter i hele Øygarden, Askøy og Bergen Vest.
Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag. Du finner oss på Ågotnes i Øygarden kommune.

Vi er en del av TB Gruppen, en totalleverandør innen eiendomsutvikling og byggeprosjekter, som består av Torsbygg AS, Sjøvold Elektro AS og Byggtorget Ågotnes.

 

Din lokale byggmester! Torsbygg er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i 1990 og har hele tiden hatt nybygg, tilbygg og rehabilitering som vårt arbeidsområde. Firmaet ble startet av Tor Gudbrand Støen og er i dag en bedrift med 17 ansatte.
Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi bygger hus, hytter og pusser opp for deg. Hos oss jobber det en løsningsorientert og serviceinnstilt gjeng som gir deg skreddersydde løsninger etter dine ønsker og behov.
Torsbygg utfører oppdrag hovedsakelig i Øygarden, på Askøy og Bergen Vest, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Vi bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.
Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Mindre oppdrag som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester tar vi oss av også.

Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet
Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier i vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».