til top
  • Døscherholmen

FRITIDSLEILIGHETER

IDYLLISKE DØSCHERHOLMEN

Realiser drømmen om "hytte" ved sjøen!

Nå starter vi salget av 11 moderne fritidsleiligheter, med flott beliggenhet like ved sjøkanten. Leilighetene bygges med gode kvaliteter og vedlikeholdsvennlige materialer. Hver bolig har flott havutsikt og gode solforhold fra vestvendt terrasse. Parkeringsplass i carport, og mulighet for leie av båtplass i marinaen! Her ligger alt til rette for å nyte late dager både inne og ute. Kanskje blir dette også ditt nye hjemmekontor, med den flotte utsikten mot skjærgården er ikke det feil!

Her er det kort vei til diverse friluftsaktiviteter både i sjø og på land, som båtturer med fisking og bading i skjærgården eller gåturer til Veten og Golta. Like i nærheten av holmen ligger handelsstedet Glesvær, med bl.a. kafé, kunstutstilling og utleie av SUP brett, og flotte Austevoll er en båttur litt lenger unna. Nordsjøfartmuseet i Telavåg og Panorama Hotell er også verdt å besøke. Øygarden kommune er langstrakt og innholdsrik, og har mye å by på. Og så er jo Bergen sentrum bare en 45 minutters kjøretur unna, og Straume med Sotra Kystby enda nærere, om det frister å være litt urban.

 

Det har allerede vært stor interesse for dette unike prosjektet, ta kontakt med oss i dag for sikre deg muligheten til å nyte livet ved sjøen! 

 

Fasiliteteter

  • Egen båtplass
  • Parkering i carport
  • Sjøutsikt
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
  • Landlig men kort vei til ulike aktiviteter

Historie

Døscherholmen har lang historie. Her har det blitt drevet både butikk, fiskemottak, tranbrenneri og brevhus. Etter andre verdenskrig ble det veiforbindelse til holmen, likevel ble næringsvirksomheten avviklet i tiden etter. Vi synes derfor det er ekstra hyggelig at det igjen kan bli yrende liv på Døscherholmen, med ny flott bebyggelse!

Kontakt oss gjerne i dag!

Marianne Solsvik Mørk
Salgsleder